На президента ФК “Суми” Дем’яненка вчинили замах

доповнено

На президента футбольного клубу “Суми” Геннадія Дем’яненка вчинили замах на вбивство. Поліція затримала нападника.

Про це у вівторок, 11 травня, повідомила пресслужба клубу.

Сьогодні його життю і здоров’ю нічого не загрожує. Поліція вже затримала нападника. Ним виявився 52-річний мешканець міста Суми, який 9 травня ввечері вживав разом із Дем’яненком алкогольні напої. Мотиви злочину не розголошуються, пише “Футбол24”.

“Після спільного розпивання спиртних напоїв, нападник завдав численні ножові поранення своєму 44-річному знайомому. Внаслідок цього чоловік потрапив до лікарні, а нападника затримали правоохоронці. Про злочин до поліції повідомила дружина потерпілого, яка, прийшовши додому, виявила закривавленого чоловіка”, – зазначили в пресслужбі поліції.

“Офіційно повідомляємо, що зараз життю і здоров’ю Геннадія Олександровича нічого не загрожує, він пройшов всі необхідні реанімаційні та медичні процедури. За фактом отримання ним більше десяти колото-різаних поранень. Органами поліції зареєстровано і розслідується кримінальна провадження щодо замаху на вбивство”, – йдеться у заяві прес-служби клубу.

Геннадій Дем’яненко – заслужений юрист України, власник юридичної фірми LS Group. Раніше він працював в органах прокуратури України, державний радник юстиції третього класу.

Читайте також:
У кімнаті, де перебував президент ФК “Інгулець” Поворознюк, вибухнула граната, – ЗМІ

УАФ довічно дискваліфікувала 26 футболістів, що грали в командах ОРДЛО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна