“Усвідомив себе богом”: в мережі опублікували відео допиту стрільця в Казані

 

У мережі з’явився фрагмент відео допиту 19-річного Ільназа Галявієва, який влаштував стрілянину у школі № 175 в російській Казані.

На відео, опублікованому в Telegram-каналі “Їду в Татарстан”, нападник лежить на лавці у відділку поліції і каже, що він “усвідомив себе богом”.

“Я усвідомив себе богом не одразу, місяці два тому. А влітку у мене почав прокидатися монстр, конкретно. Я всіх почав ненавидіти. Я завжди всіх ненавидів і почав ще більше ненавидіти. Не смійте мені приписувати якусь екстрасенсорну або психологічну херню. Мені ніхто не говорив, я сам два місяці тому усвідомив, що я бог. Я вперше сказав це своїй мамі, у мене мами немає, я її на „ви“ просто називаю. Вона мені не мати. У мене немає батьків, я вас всіх ненавиджу. У мене немає матері, я від усіх відмовився. Жінка, яка мене народила, це не мати. Нема ні мами ні тата, я їх так ніколи не називав”, — каже на відео Галявієв.

Як писала “Новинарня“, вранці 11 травня в казанської школі № 175 сталася стрілянина. За останніми даними, загинули 11 людей. Серед загиблих школярі, охоронець і прибиральниця. Незабаром стало відомо про затримання нападника. За даними видання Mash, його звуть Ільназ Галявієв, йому 19 років.

Читайте також:
У Керчі ФСБ затримала двох підлітків за “підготовку терактів”

У Росії – пожежа й вибухи на пороховому заводі в Казані. ВІДЕО. ОНОВЛЕНО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна