Литовська компанія Northway Biotech оголосила про створення ліків проти коронавірусу

 

Литовська компанія Northway Biotech, розташована у Вільнюсі, заявила, що за співпраці зі швейцарськими колегами створила ліки протиCOVID-19.

Про це інформує The Baltic Times.

“Ми передали ліки швейцарцям для клінічних досліджень. У відповідь на запитання про те, чи створено у Литві ліки проти коронавірусу, можу сказати, що так, воно доведено до такого рівня, що вже відбуваються клінічні дослідження”, – сказав голова правління Northway Biotech Владас Бумеліс.

За його словами, рівень ефективності препарату стане відомий уже цього року.

Бумеліс додав, що компанія приступає до створення ще одних ліків проти COVID-19.

“Також почнемо з нуля робити це (виробництво ліків, – “Н”) з іншою американською компанією”, – сказав він.

Голова правління Northway Biotech зазначив, що створені в литовських лабораторіях ліки проти коронавірусу можуть стати першими у світі.

“Сьогодні немає ліків проти коронавірусу. Те, що ми створюємо, все одно має з’явитися, адже не всі люди захочуть пройти вакцинацію. Але якщо ви не щеплені і заразитеся, вам буде, чим лікуватися”, – сказав Бумеліс.

Читайте також:
Деякі ліки від кашлю можуть пришвидшувати розвиток коронавірусної хвороби, – науковці

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна