На Одещині перекинувся човен із прикордонниками, троє врятувалися, четвертого шукають. ВІДЕО

 

В Одеській області під час патрулювання перекинувся човен, в якому перебували четверо військовослужбовців Державної прикордонної служби України.

Про це інформує пресслужба ДПСУ.

“5 травня близько 16:00 години на озері Тудорове перевернувся моторний човен, на якому патрулювали кордон четверо військових Держприкордонслужби. Троє із них дісталися до суходолу, одного колега фактично витягнув на собі. Усі врятовані переохолодилися, один травмував ноги”, – йдеться в повідомленні.

Їх авіацією доправили в шпиталь для надання необхідної меддопомоги. Зараз їх життю нічого не загрожує

Пошуки ще одного військовослужбовця тривають і сьогодні. До них залучені прикордонники прилеглих підрозділів, співробітники сектору водної поліції Одеського районного управління, ДСНС, рибалки.

Також ведуться пошуки з повітря. Для цього залучили гелікоптер Одеської авіаескадрильї Держприкордонслужби. Працюють водолази ДСНС.

Обставини, за яких сталася надзвичайна подія, з’ясовуються. Проінформовані органи прокуратури і призначено службове розслідування.

Читайте також:
У закинутому колодязі на Одещині виявили тіла чотирьох молодих людей

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна