У Львові від ускладнень COVID-19 помер боєць “Айдару” Тимур Манджосов

 

У Львові у вівторок, 4 травня, від наслідків коронавірусу помер головний сержант штурмової роти 24-го окремого штурмового батальйону Збройних сил України “Айдар” Тимур Манджосов.

Про це інформує пресслужба батальйону “Айдар” у фейсбуці.

“Із великим сумом повідомляємо, що сьогодні, 4 травня 2021 року, у шпиталі Львова перестало битися серце мужнього воїна, захисника України, Манджосова Тимура Леонідовича, позивний “Балу”, – йдеться у повідомленні.

Тимур Манджосов воював на фронті з 2014 року. У нього лишилися син і донька.

“Смерть Балу – це величезна втрата для батальйону. Він був прикладом мужності, хоробрості, самовідданості, як для молодого покоління Айдару, так і для старших товаришів. Висловлюємо щиросердечні співчуття родині, друзям, а особливо сину і маленькій донечці”, – додали в “Айдарі”.

 ” (…) Балу переживав, що сьомий рік вже на війні і жодного разу не зміг привітати доньку з днем народження особисто. І зараз мені хочеться, щоби ви його (сюжет,“Н”) подивилися, бо вчора Балу помер у госпіталі від ускладнень ковіду. Він провоював сім років. Його підтримувала теща і вибачила донька. Але здоров’я після семи років в окопах не найкраще, мабуть… Мені дуже шкода, що він помер. І дуже боляче від думки, що він так і не зміг приїхати до доньки на день народження. Легкої дороги, Балу”, – написала у фейсбуці журналістка Наталя Нагорна.

Як писала “Новинарня“, в Збройних силах України 4 травня зафіксували 83-й летальний випадок від ускладнень, викликаних гострою респіраторною хворобою COVID-19.

Читайте також:
“Пройшов літо 2014-го, але не витримало серце”. В Ірпені поховали ветерана “Айдару” Олександра Ніколайця

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна