На Луганщині біля кордону з РФ виявили пакунки з парашутами. ФОТО

 

Військовослужбовці Луганського прикордонного загону, що виконують завдання у складі Об’єднаних сил, виявили неподалік кордону з Російською Федерацією пакунки з парашутами.

Про інформує пресцентр ДПСУ в середу, 5 травня.

Під час патрулювання державного рубежу прикордонники помітили чотирьох людей. Троє рухалися неподалік від державного кордону на території РФ, а одна особа – на території України.

На цей напрямок негайно висунулась група реагування одного з підрозділів охорони державного кордону.

Парашути на кордоні з РФ Луганська область 2 Парашути на кордоні з РФ Луганська область 4 Парашути на кордоні з РФ Луганська область 3
<
>
Фото: пресцентр ДПСУ

Під час подальших пошукових дій прикордонники виявили чотири сумки. Вони знаходилися в очереті неподалік від державного кордону.

Оглянувши знахідку, правоохоронці виявили чотири парашути, які згодом передали співробітникам компетентних правоохоронних органів України.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування за ст. 333 Кримінального кодексу України “Порушення порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають державному експортному контролю”, у рамках якого проводяться невідкладні слідчі дії.

Читайте також:
Облаштування кордону з Росією ще триває, – ДПСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна