35 поранених у 2021 році піхотинців отримають грошові премії

 

Напередодні Дня піхоти командувач Сухопутних військ України генерал-полковник Олександр Сирський підписав наказ про нагородження грошовими преміями тридцяти п’яти військовослужбовців Сухопутних військ, які отримали поранення у 2021 році.

Про це напередодні Дня піхоти повідомили в пресцентрі КСВ.

Військовослужбовці отримають премії 5 та 10 тисяч гривень залежно від тяжкості поранення.

“За старанність, розумну ініціативу, сумлінне виконання бойових (спеціальних) завдань воїнами-піхотинцями механізованих, мотопіхотних, гірсько-штурмових військових частин і підрозділів Сухопутних військ Збройних Сил України, мужність і героїзм, виявлений у боротьбі за свободу, незалежність та територіальну цілісність України та з нагоди відзначення професійного свята – Дня піхоти”, – йдеться у документі.

“Воїни-піхотинці мужньо і самовіддано виконують бойові завдання на сході нашої держави, захищаючи Україну від агресора. Зрозуміло, що жодні гроші не повернуть людям здоров’я. Це лише свідчення підтримки командування та поваги до подвигу наших військовослужбовців, турботи про них. Бажаю нашим героям якнайшвидше одужати і повернутися до своїх рідних та близьких. Хочу наголосити, що ми зробимо усе можливе, щоб кожен військовослужбовець, який отримав поранення та виявив бажання залишитися на службі в Сухопутних військах зміг продовжити службу та передавати свій бойовий досвід”, – цитує Сирського його пресслужба.

Премії виплачені відповідно до Дисциплінарного статуту Збройних сил України та наказу Міністерства оборони України “Про бюджетну політику МО України на 2021 рік”.

Читайте також:
“Альфа та омега Збройних сил”. В Україні вперше відзначають День піхоти

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна