Як робити ставки на Лігу Чемпіонів в бк Фаворит? ℗

 

Спортивні ставки – досить популярний спосіб заробітку в інтернеті. Для українців є декілька надійних букмекерських контор, де вигідно займатися беттінгом. Найочікуванішою подією у спортивних змаганнях вважається Ліга Чемпіонів. Це футбольні змагання міжнародного рівня, які привертають увагу аналітиків, експертів, відомих футболістів, тренерів, беттерів, глядачів.

Починають подію з чотирьох кваліфікаційних раундів. Першочерговим завданням для футбольної команди є вихід до плей-офф. Якщо команді вдається отримати перемогу у двох кваліфікаційних раундах цього рівня, тоді вона зможе брати участь у Лізі Чемпіонів.

Ця серія турнірів нараховує 32 команди, які розподіляться на 8 груп після жеребкування. Найгірший результат для футбольної команди – останнє місце у групі. У цьому випадку всі події сезону єврокубків для неї будуть недоступні.

Як зробити ставки у Лізі Чемпіонів?

Для українців найвигіднішою вважають букмекерську контору Фаворит, яка є легальною та надійною платформою для прогнозів і ставок. Оскільки подія досить значуща для гравців, букмекерська контора пропонує велику кількість подій та результатів для створення ставок.

Ви можете робити ставки в прематчах та лайв. Між цими двома форматами досить велика різниця. Ставки у форматі реального часу мають вищі коефіцієнти. Для створення ставок беттеру необхідно швидко реагувати на перебіг подій. Такий формат супроводжується значущими виплатами у випадку виграшної ставки. Ліга Чемпіонів вважається складною для аналізу подією. Точно визначити лідерів у форматі міжнародного матчу складно.

Лайфхак для беттерів: як зробити ставку в рамках ЛЧ

Для створення ставки необхідно виконати декілька пунктів:

  1. Авторизуватися або зареєструватися на сайті Фаворит: https://www.favorit.com.ua/ru/page/liga-chempionov-stavki/. Детально вивчити умови створення ставок, оцінити переваги та недоліки бк.
  2. Слід вказати платіжні дані, через які ви зможете родити грошові перекази та отримувати свій заробіток.
  3. Отримати бонус для новачків ресурсу, який ви можете використати для створення ставки в букмекерській конторі.
  4. Вивчіть події у прематчах та анонси лайв.
  5. Виділіть футбольні команди, які мають шанси отримати перемогу на кожному етапі Ліги Чемпіонів. Варто провести детальний аналіз події, яку ви обрали для створення ставок.
  6. Перейдіть на події, розгляньте усі можливі варіанти ставок, коефіцієнти бк.
  7. Визначте суму ставки та підтвердьте її.

Після оголошення результатів беттер отримує заробіток, який залежить від суми ставки та коефіцієнту на момент її створення. Щоб підвищити свій шанс на отримання прибутку, обов’язково потрібен збір інформації про подію. Він охоплює: статистику останніх матчів, готовність та мотивацію гравців, склад збірної, аналіз найкращих гравців у командах суперників.

Також слід орієнтуватися на коефіцієнти Фаворит. Не можна назвати їх 100% результатом, але враховувати варто при створенні ставки. Це важлива інформація для беттерів.

FAQ

1. Чи можна робити ставки на Лігу Чемпіонів без реєстрації?

Ні. Фаворит, як й інші букмекерські контори, дозволяє робити ставки лише зареєстрованим клієнтам.

2. Яка інформація буде важливою при створенні ставки на ЛЧ?

Обов’язково враховуйте наступні фактори: коефіцієнти бк, стан команд, статистику їх ігор, аналітику експертів, власні спостереження.

3. Від чого залежить виграш по ставці?

Від коефіцієнта та розміру ставки.

4. Які переваги ЛЧ?

Високі коефіцієнти та різноманіття ставок.

5. Можна робити одразу декілька ставок в рамках однієї події?

Звичайно. Бк не обмежує гравців.

 

Матеріал публікується на правах реклами

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна