Нові пропозиції бренду Now Foods ℗

Під брендом Now Foods у США і Канаді виготовляються натуральні продукти для краси та здоров’я. Вагомою частиною каталогу є харчові добавки. Щорічно в колекцію марки входить до 50 нових пропозицій. Ми підготували огляд деяких новинок, які були представлені у 2020-2021 роках:

  • Tru-C. У флаконі 60 капсул, виконаних на основі органічної ацероли (барбадоська вишня). Плоди цієї рослини містять приблизно в 100 разів більше аскорбінової кислоти, ніж очищений апельсин, а також ретинол, вітаміни групи В, калій, кальцій, фосфор. У рецептуру входить вегетаріанська фруктово-овочева суміш з цвітної капусти, шпинату, моркви, буряка, помідорів, чорниці, журавлини, вишні, малини, полуниці. Основне призначення – імунна підтримка й зміцнення стінок судин.
  • Вітамін B12 у формі льодяників. Призначений для зміцнення нервової системи, а також підвищує працездатність, поповнює запаси енергії, що витрачена організмом. Основними його джерелами є м’ясо й молочні продукти. Організмом вітамін B12 не виробляється, тому препарат більшою мірою потрібен вегетаріанцям, які не можуть поповнювати його запаси за допомогою харчування.
  • Calcium Citrate. Ця добавка Now Foods рекомендована для зміцнення кісткової системи, а основним дієвим компонентом є вітамін D2, що сприяє засвоєнню та підтриманню в організмі постійної концентрації кальцію й фосфору.
  • Castor Oil. Є натуральним проносним, успішно справляється з запорами, завдяки присутності у складі касторової олії та олії фенхелю.
  • Optimal Digestive System. Ферментований препарат, який сприяє засвоєнню складної для перетравлення їжі (наприклад, капусти, бобових).
  • Magnesium Glycinate. Вживається для зміцнення нервової системи. Дієва речовина – гліцинат магнію, який має високу біодоступність. Цей компонент сприяє виробленню гормону серотоніну, що знижує рівень занепокоєння та тривожності. А також він використовується для профілактики депресивних станів, покращує сон, підіймає настрій, зменшує характерні прояви передменструального синдрому (дратівливість, втома, апатія).
  • Super Enzymes. Сприяє правильному засвоєнню білків, жирів, вуглеводів. У складі присутній комплекс ензимів – бромелайн, жовч великої рогатої худоби, панкреатин і папаїн.
  • Psyllium Husk Caps. Цей препарат забезпечує регулярну дефекацію, а основним компонентом є лушпиння подорожника (розчинна клітковина). Він рекомендується, як м’який проносний засіб, а ще виводить токсини, покращує мікрофлору кишківника.

Купити харчові добавки, а також інші товари для краси та здоров’я з колекції марки Now Foods можна в мультирегіональному інтернет-магазині MAKEUP https://makeup.com.ua/brand/1676409/.

 

Матеріал публікується на правах реклами 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна