Перестаньте наряджати дітей: як правильно вибрати повсякденний одяг ℗

 

Обирати одяг для дітей іноді може бути складним завданням. Особливо, якщо ви стали батьками вперше. Часто в середині борються два бажання: подарувати малюкам комфорт і свободу дій, та зробити їх найгарнішими серед однолітків.

Головна функція дитячого одягу – дарувати комфорт

У перші роки життя діти розвиваються дуже активно. Вони досліджують світ та рідко сидять на місці. Їх одяг повинен відповідати цим потребам, тому перш за все, їх вбрання має бути міцним.

Краще обирати яскраві кольори. На це є декілька причин:

  • вони не так брудняться, як пастельні відтінки;
  • легше помітити дитину в червоній куртці, ніж у плащі ніжного кольору;
  • це кольори унісекс, тому згодом речі зможе носити менша дитина, якщо це необхідно.

Якщо купуєте одяг, який прилягає безпосередньо до шкіри, перевіряйте, чи він комфортний. Обирайте натуральну м‘яку тканину. У дуже ранньому віці краще уникати аплікацій, блискіток та металевих застібок: вони можуть подразнювати шкіру.

Якщо малюк ходить на горщик, його одяг має просто зніматись, щоб він міг зробити це самостійно. Спідня білизна має бути комфортною: краще обрати трусики з бавовни. Ця тканина пропускає повітря та дозволяє уникнути подразнення, на відміну від синтетики. Створіть дитині функціональний гардероб, вибравши зручний одяг, який полегшує її рух.

Не дозволяйте своїм дітям «рости» занадто швидко

Іншими словами, не одягайте малюків в одяг, що не відповідає їхньому віку, як би мило в них вони не виглядали.

Але з віком дитина починає цікавитись трендами та модою. Коли це станеться, можете додавати в гардероб малюка елементи стилю, щоб розвивати смак дитини.

Ви можете купити дитячий одяг, який поєднує стиль, зручність та приємну ціну, в інтернет-магазині Panama за цим посиланням https://panama.ua/ua/categorys/76341/.

То як правильно одягати малюків?

  • Дитині має бути зручно. Так, знову. Навіть якщо ви обираєте вбрання для особливого випадку, зверніть увагу, щоб малюк міг вільно бігати, сидіти, згинатись та крутитись. Завжди питайте, що дитина відчуває у новому вбранні.
  • Не наряджайтеся. Повсякденний одяг може бути гарним, якщо обирати його зі смаком. Не змушуйте дитину носити вишуканий одяг, якщо вона цього не хоче.
  • Одягайтеся відповідно до погоди. Часто мами одягають забагато одягу у холодну погоду. Щоб цього уникнути перевіряйте шию дитини: якщо вона гаряча або мокра, малюку спекотно.

Матеріал публікується на правах реклами ℗

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна