У Ризі внаслідок пожежі в хостелі загинули восьмеро людей

 

Вранці в середу, 28 квітня, у центрі латвійської столиці сталася пожежа в одному з хостелів. За попередніми даними, загинули вісім людей.

Про це інформує портал Delfi.

Як зазначає Державна пожежно-рятувальна служба Латвії (VUGD), сигнал про пожежу надійшов на пульт чергового близько п’ятої ранку – горів коридор і житлові приміщення, а також дах шестиповерхового будинку.

Площа загоряння склала близько 140 квадратних метрів. На місці працюють понад пів сотні пожежників.

Начальник оперативного управління VUGD Яніс Грінбергс заявив, що в будівлі встановлені залізні двері з кодовим замком, і це ускладнило роботу пожежників.

На місці пожежі знайшли тіла восьми загиблих.

Ще дев’ять людей постраждали, всього евакуйовано 20 осіб. Мер Риги Мартіньш Стакіс повідомив, що пожежа виникла в приміщеннях хостелу, де більшість мешканців – іноземці.

У лікарню в стані середньої тяжкості доставлені шість людей. Частина з них госпіталізована з опіками, інші – з отруєнням продуктами горіння.

Рятувальники продовжують роботи на місці пожежі. Рух транспорту вулицею, де розташований хостел, перекритий.

Читайте також:
У російському Санкт-Петербурзі горіла 180-річна будівля Невської мануфактури, є загиблі. ФОТО, ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна