Зеленський доручив Єрмакові домовлятися про зустріч із Путіним

 

Президент України Володимир Зеленський доручив керівникові свого офісу Андрієві Єрмаку домовлятися із представниками адміністрації президента Російської Федерації про можливу зустріч із президентом Володимиром Путіним.

Про це глава держави сказав журналістам під час візиту на Чорнобильську АЕС у понеділок, 26 квітня, передає “Укрінформ”.

“Все йде до того, що ця зустріч відбудеться. Я дійсно запропонував, і ви це чули, зустрітися на Донбасі, президент РФ підтвердив бажання зустрітися, але запропонував мені зустрітися у Москві. Я вже дав завдання керівнику офісу президента Андрію Єрмаку, щоб він з’єднувався з адміністрацією президента Путіна та щоб вони знайшли порозуміння та терміни і місце чи місто, де ми можемо зустрітися”, – розповів Зеленський.

За його словами, головне “щоби ця зустріч та переговори відбулися, а місце – це вже деталі”.

Нагадаємо, 20 квітня президент України Володимир Зеленський виступив із відеозверненням, у якому заявив, що Україна не боїться Росії, та запропонував Володимиру Путіну зустрітися “в будь-якій точці українського Донбасу”.
22 квітня російський лідер Володимир Путін сказав, що готовий зустрітися з Володимиром Зеленським у Москві, а не на Донбасі та не проти обговорювати проблеми ескалації на Донбасі

Читайте також:
Зеленський відкинув пропозицію Путіна вести переговори із ватажками “ЛДНР”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна