Катастрофа індонезійського підводного човна біля Балі: загинули всі 53 члени екіпажу

 

Немає жодної надії знайти когось живого з 53 членів екіпажу індонезійського підводного човна KRI Nanggala 402, який перестав виходити на зв’язок 21 квітня.

Про це 24 квітня оголосили військово-морські сили Індонезії, про що передає AP.

Командувач ВМС Індонезії Юдо Маргоно розповів, що рятувальники знайшли кілька предметів із субмарини, їх показали на пресконференції. Серед речей – молитовні килимки членів екіпажу, деталі торпедного апарату та місткість із паливно-мастильними матеріалами.

“Маючи достовірні докази, які ми виявили, ми переводимо підводний човен зі статусу “втрачений [зв’язок]” у статус “затонулий”, – сказав Маргоно.

Підводний човен KRI Nanggala 402 із 53 членами екіпажу зник за 95 км на північ від берегів острова Балі. ВМС Індонезії проводили пошукову операцію. Згодом затонулу субмарину вдалося виявити у водах поблизу Балі.

Читайте також:
Індонезія стане першим імпортером “Нептуна”, підписано меморандум, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна