В Україну не пропустили російського блогера й учасника “Дому-2” Сергія Пинзаря

 

В Україну не пропустили російського блогера та учасника популярних реаліті-шоу Сергія Пинзаря, який прибув до порту Чорноморська теплоходом із Туреччини.

Про це інформує пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

“Учора ввечері до Чорноморського порту теплоходом з Туреччини прибув громадянин Російської Федерації. Чоловік виявився відомим російським блогером, що брав участь у популярних реаліті-шоу “Дом-2” та “Весільний розмір 2”, – йдеться в повідомленні.

Прикордонникам громадянин Російської Федерації підтвердив факт перебування на тимчасово окупованій території АР Крим у 2016 році, та повідомив, що на півострів потрапив поромним сполученням через закритий пункт пропуску “Керч”.

За порушення вимог Закону України “Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України” Пинзарю заборонили в’їзд в Україну терміном на три роки.

Читайте також:
Російській співачці Глюк’OZA на три роки заборонили в’їзд в Україну

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна