НАЗК перевірить декларації 24 суддів Верховного Суду

 

Національне агентство з питань запобігання корупції розпочало перевірку декларацій 24 суддів Верховного Суду України.

Про це у вівторок, 20 квітня, інформує пресслужба НАЗК.

“Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) розпочало повну перевірку декларацій ще 28 публічних службовців, у тому числі 24 суддів Верховного суду”, – йдеться у повідомленні.

Водночас за отриманими заявами від громадян або ЗМІ про можливе недостовірне декларування розпочато перевірку декларацій народного депутата Андрія Клочка (“Слуга народу”), заступниці міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Теребовлянської міської ради Алли Стечишин, посадовиці Управління державної реєстрації Головного управління юстиції у Кіровоградській області Тетяни Нехайчук та посадовиці управління податкового адміністрування ГУ ДПС у Хмельницькій області Олени Чорної.

Нагадаємо, 12 квітня стало відомо, що Національне агентство з питань запобігання корупції розпочало перевірку декларацій ще 98 посадовців, зокрема, президента Володимира Зеленського та прем’єр-міністра Дениса Шмигаля.

Читайте також:
НАЗК: Суд виправдав двох суддів КСУ в справі про конфлікт інтересів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна