На Харківщині правоохоронці затримали чоловіка, що зберігав удома арсенал зброї. ФОТО

 

У мешканця села Черкаська Лозова в Харківській області правоохоронці вилучили арсенал вогнепальної зброї та велику кількість боєприпасів.

Про це повідомляє пресслужба Харківської обласної прокуратури.

“19 квітня на території домоволодіння проведено обшук, під час якого виявлено та вилучено понад 1000 набоїв різного калібру, обладнання для виготовлення набоїв та їх комплектуючі, чотири пістолети, пістолет-кулемет Судаєва, дев’ять гранат, п’ять пляшок “коктейлю Молотова”, 5 глушників для зброї, верстати для обробки металу, а також комплектуючі для виготовлення вибухових речовин”, – ідеться у повідомленні.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК.

Вирішується питання про оголошення йому підозри за ч. 1 ст. 263 КК (незаконне зберігання вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин).

Лозова зброя 1 Лозова зброя 2 Лозова зброя 4 Лозова зброя 5 Лозова зброя 6 Лозова зброя 7 Лозова зброя 8
<
>

Речник обласної прокуратури Дмитро Чубенко у коментарі “Укрінформу” зазначив, що затриманий жодного відношення до Збройних сил України не має. Чоловік є підприємцем і, за його словами, купував деталі та виготовляв зброю для себе.

Читайте також:
На Харківщині СБУ заблокувала канал постачання в РФ комплектуючих до військової техніки. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна