Балан перевірив готовність підрозділів Нацгвардії у складі ООС. ФОТО

 

Командувач Національної гвардії України генерал-полковник Микола Балан відвідав район проведення операції Об’єднаних сил і перевірив готовність сил і засобів НГУ до виконання там визначених завдань.

Про це інформує пресслужба НГУ.

Він також заслухав доповідь заступника командувача операції Об’єднаних сил з питань застосування сил та засобів НГУ та ознайомився з оперативною обстановкою.

Під час доповіді генерал-майор Гусейн Вісханов наголосив, що особовий склад НГУ, який залучений до проведення ООС, готовий до виконання поставлених завдань.

Також генерал Балан відвідав блок-пости, де перевірив умови несення служби гвардійців та їх морально-психологічний стан.

Балан ООС 1 Балан ООС 3 Балан ООС 4 Балан ООС 5
<
>
Фото: пресслужба НГУ

Особливу увагу він приділив питанням всебічного забезпечення та готовності підрозділів до виконання службово-бойових завдань.

“Сьогодні підрозділи Національної гвардії мають значний досвід ведення бойових дій та оснащення. Ми готові захищати державу, її територіальну цілісність і недоторканість. Наша держава має професійних і мотивованих військовослужбовців”, – наголосив генерал Балан

Командувач поспілкувався з особовим складом та нагородив військовослужбовців відомчими відзнаками за сумлінне виконання службових обов’язків, особисту мужність і відвагу.

Читайте також:
НГУ підписала меморандум про посилення співпраці з військами карабінерів Італії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна