Помер ректор Луганського університету Сергій Савченко

 

У понеділок, 19 квітня, на 63-му році життя помер ректор Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук України, доктор педагогічних наук, професор Сергій Савченко.

Про це інформує пресслужба університету.

Сергій Савченко почав працювати в ЛНУ імені Тараса Шевченка в 1986 році, обіймав різні керівні, наукові та викладацькі посади.

За його участі колись Ворошиловградський педагогічний інститут спочатку став державним педагогічним університетом, а потім – національним.

У 2014 році з початком російської агресії проти України професор зробив усе можливе для відновлення повноцінної діяльності Луганського національного університету на підконтрольній українській владі території в Старобільську.

Читайте також:
Помер визначний письменник і політик Володимир Яворівський

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна