Зеленський скликає засідання РНБО через ситуацію на Донбасі

 

У четвер, 15 квітня, під головуванням президента Володимира Зеленського відбудеться чергове засідання Ради національної безпеки і оборони України.

Про це інформує пресслужба офісу президента.

“На порядку денному – детальне обговорення безпекової ситуації на сході країни, а також ситуації в національній економіці з огляду на розпочатий державою процес зламу багаторічних корупційних схем”, – йдеться в повідомленні.

Одним із ключових питань порядку денного РНБО буде ескалація з боку Російської Федерації. Це питання обговорять в таємному режимі.

“Держава цілком розуміє всі наявні ризики, прораховує будь-які варіанти розвитку подій, має відповідну інформацію за всіма актуальними напрямками, постійно корелює свої позиції з партнерами”, – підкреслили в ОП.

Також на засіданні РНБО розглянуть другий розширений пакет персональних санкцій щодо організаторів і виконавців контрабандних схем.

“Контрабанда, яка за десятиліття набула загрозливих масштабів, суттєво підриває нашу економічну безпеку та вимагає невідкладних рішень. Окрім спеціалізованих антиконтрабандних рішень, на засіданні будуть обговорені більш широкі питання, що стосуються економічної безпеки держави”, – додали в пресслужбі.

Як інформувала “Новинарня“, з початку квітня внаслідок бойових дій у зоні ООС загинули вже десять українських воїнів.

Читайте також:
Засідання ТКГ: Україна заявила першочергову потребу припинення вогню та контролю за його дотриманням

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна