На Полтавщині почалася підготовка українських кандидатів до складу миротворчого контингенту

 

На базі однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України в Полтавській області почалася підготовка кандидатів до складу миротворчого контингенту Місії Організації Об’єднаних Націй на території Демократичної Республіки Конго.

Про це інформує пресслужба Сухопутних військ ЗСУ.

Із першого же дня бойового злагодження, зважаючи на виконання завдань в особливих кліматичних умовах, з кандидатами, які прибули з багатьох військових частин України, провели заняття з дотримання заходів безпеки, правової, інженерної підготовки і льотної справи.

“За словами кандидата на посаду командира загону, бойове злагодження триватиме кілька тижнів, під час яких усі кандидати пройдуть теоретичну підготовку, поєднану з практичними заняттями та тренуваннями, які завершаться сертифікацією загону до виконання завдань за призначенням. Згодом, уже після бойового злагодження, найкращі візьмуть участь у Миротворчій місії ООН”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також:
“Якщо інші бояться – то українці беруть і роблять”, – офіцер 93 омбр розповів про миротворчу службу в Африці

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна