На Миколаївщині попрощалися із полеглим під Водяним морпіхом Денисом Юшком. ФОТО

 

У понеділок, 12 квітня, у селі Новобогданівка на Миколаївщині в останню путь провели полеглого біля Водяного на Донеччині воїна 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського, матроса Дениса Юшка.

Про це повідомила пресслужба 36 обмп.

На церемонію прощання прийшли та висловили щирі слова співчуття і вдячності рідним та близьким Героя за безцінний внесок у майбутнє України представники місцевої влади, друзі, знайомі, односельчани, побратими, представники громадських організацій, а також небайдужі громадяни.

“Загинув будучи вірний військовій присязі. З честю до кінця виконав свій службовий обов’язок, віддавши за мир в Україні найцінніше – власне життя”, – йдеться в повідомленні.

22-річний морпіх Денис Юшко загинув 8 квітня 2021 року від снайперського вогню з боку російсько-окупаційних військ під Водяним на Донеччині.

Денис Юшко похорон 2 Денис Юшко похорон 1 Денис Юшко похорон 4 Денис Юшко похорон 3 Денис Юшко похорон 5 Денис Юшко похорон 6 Денис Юшко похорон 7 Денис Юшко похорон 8
<
>

Читайте також:
На Донеччині внаслідок ворожого обстрілу загинув боєць 10 огшбр Ярослав Карлійчук із Буковини

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна