Окупанти протягом доби вчинили обстріли біля чотирьох населених пунктів, – ООС

 

Упродовж минулої доби, 11 квітня, в районі проведення операції Об’єднаних сил збройні формування Російської Федерації п’ять разів порушили режим припинення вогню.

Про це інформує пресцентр штабу ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”, неподалік населеного пункту Невельське, противник здійснив обстріл позицій українських захисників із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 82-го калібру та гранатометів різних систем.

Поблизу Водяного, що на Приазов’ї, російсько-окупаційні війська відкривали вогонь зі стрілецької зброї, ручних протитанкових та автоматичних станкових гранатометів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ”, неподалік селищ Зайцеве та Шуми, збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції українських захисників із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України немає.

Про всі факти порушень українська сторона СЦКК оперативно повідомила СММ ОБСЄ.

Станом на 7:00 понеділка, 12 квітня, обстрілів з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

У штабі зазначили, що українські військовослужбовці й надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню.

Читайте також:
Біля Золотого від ворожої кулі загинув Андрій Теперик із 92 омбр

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна