Район ООС відвідала делегація США і поспілкувалась з українськими військовими. ФОТО

 

У районі операції Об’єднаних сил пройшов робочий візит американської делегації на чолі із аташе з питань армії та оборони полковником Бріттані Стюарт.

Про це в п’ятницю, 9 квітня, інформує пресцентр Командування Об’єднаних сил.

Зазначається, що представники США відвідали підрозділи Збройних сил України, які виконують завдання на лінії зіткнення з противником, поспілкувались із українськими захисниками та вкотре переконались в присутності російсько-окупаційних військ на сході України.

“Уряд США глибоко занепокоєний ситуацією, яка складається навколо кордонів України та всіляко підтримує суверенітет і територіальну цілісність України”, – наголосила полковник Стюарт.

Іноземна делегація також відвідала меморіальні комплекси полеглим воїнам.

Під час церемонії покладання квітів вони віддали шану героям, які загинули захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України.

Бріттані Стюарт 1 Бріттані Стюарт 2 Бріттані Стюарт 3 Бріттані Стюарт 4 Бріттані Стюарт 5 Бріттані Стюарт 6 Бріттані Стюарт 7 Бріттані Стюарт 8 Бріттані Стюарт 9 Бріттані Стюарт 10 Бріттані Стюарт 11
<
>
Фото: пресцентр Командування Об’єднаних сил

Заступник командувача ООС генерал-майор Едуард Москальов ознайомив американську делегацію з поточною безпековою та оперативною ситуацією на фронті.

Читайте також:
Зеленський побував “за 80 метрів від противника” і на складній ділянці фронту в Шумах

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна