У 10-й гірсько-штурмовій бригаді попрощалися із сержантом Сергієм Сулимою

 

У 10-й окремій гірсько-штурмовій бригаді ЗСУ попрощалися із загиблим напередодні сержантом Сергієм Сулимою.

Про це в середу, 7 квітня, повідомила пресслужба військової частини.

“Сьогодні в останню путь проводжають Сергія Сулиму. Сьогодні ми можемо сказати, що він поповнив лави янгольського війська. Ми впевнені, що він зверху спостерігає за нами. Ми знаємо, що ти, Сергію, став нашим яноголом- охоронцем. Пробач нам, що не вберегли. Ти навіки в строю Едельвейсів… Не забудемо. Не пробачимо”, – написали на ФБ-сторінці бригади.

Як інформувала “Новинарня“, 3 квітня поблизу Шумів на Донеччині підірвався сержант Сергій Сулима з 10-ї гірсько-штурмової бригади, уродженець Луцька.
Нагадаємо, в ранковому зведенні штабу ОС ішлося, що 3 квітня неподалік населеного пункту Шуми (район Горлівки) стався підрив на невідомому мінно-вибуховому пристрої, внаслідок якого бойове травмування несумісне з життям отримав військовослужбовець Об’єднаних сил.

Читайте також:
Загиблі герої березня 2021: дев’ять облич та історій

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна