Львівський бронетанковий завод передав ЗСУ п’ять модернізованих танків. ФОТО

 

Львівський бронетанковий завод, підприємство зі складу “Укроборонпрому”, передало українським військовим п’ять модернізованих танків Т-64 та Т-72. Роботи були виконані з випередженням графіка.

Про це в середу, 7 квітня, інформує пресслужба “Укроборонпрому”.

Танки укомплектували сучасними системами управління вогнем, внутрішнього і зовнішнього зв’язку та комунікації, приладами денного та нічного бачення, камерами заднього виду, супутниковою навігацією та динамічним захистом.

Це вже друга передача військової техніки від ЛБТЗ до Міністерства оборони України у 2021 році.

ЛБТЗ 3 ЛБТЗ 2 ЛБТЗ 1
<
>

Перша партія налічувала понад десять модернізованих бойових машин.

“У першому кварталі завод перевиконав виробничий план на понад 20 млн грн у грошовому еквіваленті”, – розповів директор підприємства Віктор Андрощук.

Як відомо, Львівський бронетанковий завод виготовляє та ремонтує військову техніку, зокрема броньовані пожежні машини ГПМ-72 та ГПМ-54, броньовані ремонтно-евакуаційні машини “Лев” і “Зубр” й тактичну броньовану колісну машину “Дозор-Б”.
Також підприємство здійснює капітальний ремонт і модернізацію танків Т-72, Т-64 і низки спеціальних інженерних машин.

Читайте також:
Повітряним силам передали відремонтований винищувач МіГ-29УБ. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.