На адмінмежі з Кримом військові ЗСУ відпрацювали відбиття нападу умовного противника. ВІДЕО

 

Екіпажі бойових вертольотів армійської авіації та військовослужбовці підрозділів десантно-штурмових військ, що підпорядковані Командуванню Об’єднаних сил ЗСУ, взяли участь у навчаннях із протидії морському десанту умовного противника на ділянці узбережжя.

Про це в середу, 7 квітня, повідомляє пресслужба Командування Об’єднаних сил ЗСУ.

Як наголосив командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв, українські військові продовжують виконувати завдання на межі з тимчасово окупованою територією Кримського півострова.

Також під час проведення заходів бойової підготовки воїни відпрацьовують питання навченості та злагодженості в умовах, максимально наближених до бойових.

“Цього тижня воїни-десантники були підняті за тривогою та здійснили марш у район виконання завдань. Зайнявши плацдарм, десантники приступили до виконання завдань з протидесантної оборони морського узбережжя”, – розповів генерал-лейтенант Наєв.

За його словами, десантники провели спільні тренування з відбиття нападу умовного противника.

“Зі свого боку екіпажі вертольотів армійської авіації забезпечили вогневу підтримку десантників та відпрацювали заходи з евакуації поранених із поля бою”, – наголосив командувач Об’єднаних сил ЗСУ.

Як зазначив генерал Наєв, питання збереження життя і здоров’я військовослужбовців є неодмінним елементом вишколу захисників півдня України. Кожні тренування містять вправи з відпрацьовування надання домедичної допомоги постраждалим військовослужбовцям.

За словами генерал-лейтенанта Сергія Наєва, правильна та своєчасна евакуація пораненого є запорукою його шансів на життя та повноцінне одужання. Тому всі, хто залучені до медичної евакуації, мають працювати швидко та злагоджено.

Читайте також:
На Луганщині пройшли навчання танкових резервів ЗСУ. ФОТО

ССО відпрацювали нічне виведення груп спецпризначення на узбережжя ворога


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.