У Маріуполі та Миколаєві попрощалися з морпіхом 36-ї бригади Андрієм Грабарем. ФОТО

 

У Маріуполі та Миколаєві попрощалися із молодшим сержантом 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського Андрієм Грабарем.

Церемонія прощання відбулася в Миколаєві у вівторок, 6 квітня та напередодні в понеділок, 5 квітня в Маріуполі, де бригада наразі виконує бойові завдання в складі ООС.

“Провести в останню путь Андрія зібралися рідні та близькі загиблого захисника, військовослужбовці окремої бригади морської піхоти, бойові побратими та містяни”, – повідомили в пресслужбі частини.

Як повідомляє “Суспільне”, Грабар служив з 2015 року, пройшов кілька ротацій на Донбас і неодноразово нагороджувався різними відзнаками.

“Постійно виконував завдання в зоні проведення операції об’єднаних сил, пройшов всі етапи підготовки. Був лідером, був прикладом для підлеглого особового складу, для своїх побратимів. Але артилерійське втручання снаряду не залишило жодних шансів для того, щоб врятувати життя”, — розповів один з його товаришів по службі Олександр Іванов.

Як інформувала “Новинарня“, 19 березня внаслідок мінометного обстрілу поблизу села Водяне не півдні Донеччини загинув боєць 36-ї окремої бригади морської піхоти ВМС ЗСУ імені контрадмірала Михайла Білинського, 25-річний молодший сержант Андрій Грабар.
Через тривалу ДНК-експертизу прощання з військовим та похованні відбулося аж за більш ніж два тижні  після його загибелі.

Читайте також:
Загиблі герої березня 2021: дев’ять облич та історій

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна