В Одесі британські військові провели тренінг з логістики для українських армійців

 

В Одесі британські інструктори в рамках навчально-тренувальної місії операції Orbital провели навчання з логістики для Збройних cил України у Військовій академії.

Про це в понеділок, 5 квітня, інформує пресслужба посольства Великої Британії в фейсбуці.

“У Військовій академії в Одесі студенти брали участь в уроках із логістики на всіх рівнях: технічні можливості обладнання, управління ресурсами, логістичне планування та дотримання процедур НАТО”, – йдеться в повідомленні.

Навчання з наземної логістики в рамках місії ORBITAL проходили на прохання української сторони у співпраці зі спеціалістами-викладачами 3-го полку Королівського логістичного корпусу.

У посольстві зазначили, що ці навчання стали ще одним прикладом широкого спектра тренінгів, які місія ORBITAL продовжує проводити “задля підтримки наших українських партнерів та їхнього просування до членства в НАТО”.

Нагадаємо, 1 квітня представники штабу тренувальної місії Orbital зустрілися з командуванням Військового інституту танкових військ Національного технічного університету “Харківський політехнічний інститут”.
Армійці обговорили питання майбутньої участі британських інструкторів у підготовці особового складу інституту.

Читайте також:
Зеленський розраховує на підтримку в наданні Україні ПДЧ щодо членства в НАТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна