У Миколаєві попрощаються з морпіхом Андрієм Грабарем, який загинув 19 березня на Приазов’ї

 

У вівторок, 6 квітня, о 10:00 в Миколаєві попрощаються з молодшим сержантом Андрієм Грабарем, який загинув 19 березня внаслідок обстрілу позицій ЗСУ на Приазов’ї.

Церемонія прощання відбудеться за адресою: проспект Героїв України, 60. 

“У зв’язку із зростанням захворюваності на коронавірусну інфекцію та посиленням карантинних заходів пропуск на територію буде здійснюватись лише в засобах індивідуального захисту. Просимо присутніх дотримуватись протиепідемічних заходів”, – повідомили в пресцентрі 36-ї окремої бригади морської піхоти ВМС ЗСУ імені контрадмірала Михайла Білинського

У бригаді додали, що народився Андрій 14 вересня 1995 року в Миколаєві. З 2015 року проходив службу у війську. За зразкову службу морпіх неодноразово заохочувався. Зокрема був нагороджений відзнакою Міністра оборони України – нагрудним знаком “За зразкову службу”, нагрудним знаком “За взірцевість у військовій службі” ІІІ ступеня, цінним подарунком від Командувача морської піхоти, а також грамотами від командування бригади.

“Серед побратимів, попри свій молодий вік, користувався авторитетом та повагою. За плечима мав кілька ротацій на Схід країни, де сміливо та рішуче захищав територіальну цілісність рідної землі”, – додали у бригаді.

Через тривалу ДНК-експертизу прощання з військовим відбудеться аж за більш ніж два тижні  після його загибелі.

Як інформувала “Новинарня“, 19 березня внаслідок мінометного обстрілу поблизу села Водяне не півдні Донеччини загинув боєць 36-ї окремої бригади морської піхоти ВМС ЗСУ імені контрадмірала Михайла Білинського, 25-річний молодший сержант Андрій Грабар.

Читайте також:
Загиблі герої березня 2021: дев’ять облич та історій

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна