У Збройних силах – 66-та смерть від коронавірусу

 

В українському війську – ще одна смерть від коронавірусної хвороби, вже 66-та. Помер цивільний працівник ЗСУ на Хмельниччині.

Як передає “Новинарня“, про це в ранковому зведенні повідомила пресслужба Командування медичних сил.

На жаль, у Збройних силах України зареєстровано ще один летальний випадок від ускладнень, викликаних гострою респіраторною хворобою COVID-19… Один із працівників ЗС України з 24 березня перебував на стаціонарному лікуванні у Хмельницькому військовому госпіталі. Не зважаючи на проведену терапію, 3 квітня стан його здоров’я різко погіршився. Проведені реанімаційні заходи не мали успіху. Біологічна смерть була зафіксована 3 квітня”, – йдеться в повідомленні.

У КМС висловили співчуття близьким та рідним покійного.

За минулу добу зареєстровано 48 нових випадків захворювання на COVID-19. Із них госпіталізовано 8 осіб.

Загалом на ранок 4 квітня в Збройних силах України на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіють 2972 особи.

За добу від COVID-19 одужали 49 осіб (всього за час епідемії – 19047). Летальних випадків відтак 66.

На ізоляції (у тому числі самоізоляції) перебуває 970 осіб.

За підрахунками “Новинарні“, з початку епідемії в ЗСУ коронавірус офіційно реєстрували у 22 085 осіб (сума активних випадків, одужалих і померлих).

Від початку вакцинальної кампанії проти COVID-19 в ЗСУ 26895 осіб отримали одну дозу вакцини. З них 2542 – військові медики. За минулу добу щеплено 250 осіб.

За даними “Новинарні“, 66 летальних випадків від коронавірусу в Збройних силах – це:

Читайте також:

Читайте також:
За добу суботи в Україні зафіксували понад 13,7 тис. випадків “ковіду”, 5,5 тис. госпіталізацій

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна