Під Шумами російські окупанти поранили військового ЗСУ

доповнено

Станом на 17:00 четверга, 1 квітня, в районі проведення операції Об’єднаних сил збройні формування Російської Федерації шість разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожого обстрілу один український військовий отримав поранення під Шумами на Донеччині.

Про це інформує пресцентр штабу ООС у фейсбуці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”, неподалік населених пунктів Старогнатівка та Водяне, що на Приазов’ї, російсько-окупаційні війська обстрілювали позиції наших підрозділів із гранатометів різних систем та стрілецької зброї.
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ”, поблизу населених пунктів Світлодарське, Луганське та Золоте-4 загарбники обстрілювали позиції Збройних сил України із автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

“У передмісті селища Шуми противник здійснив обстріли з автоматичних гранатометів. Унаслідок ворожих дій один військовослужбовець зі складу операції Об’єднаних сил отримав поранення. Захисника оперативно доправили до лікувального закладу, де йому надають необхідну медичну допомогу”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що стан пораненого військового – задовільний.

Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ українська сторона СЦКК повідомила представників місії ОБСЄ.

Читайте також:
Загиблі герої березня 2021: дев’ять облич та історій

Командування нагородить 24-річну медика, яка під ворожим обстрілом рятувала поранених під Шумами

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна