Замовниками зимових “тарифних майданів” були куратори з РФ, – Баканов

 

Голова Служби безпеки України Іван Баканов заявив, що “замовником” зимових протестів проти підвищення тарифів була Росія.

Про це він згадав у виступі у Верховній Раді 30 березня на позачерговому засіданні з приводу засудження акції під офісом президента.

“Ми розуміємо, що гібридна війна наша реальність сьогодні. І ця війна триває не тільки на сході нашої країни, а на мирних вулицях наших міст. Розхитувати протести один із її інструментів. Пригадайте навіть так звані “тарифні майдани” у січні цього року. Їхніми замовниками були куратори з Російської Федерації. Це теж метод впливу і зброя, як і у цілому весь інформаційний кіберпростір”, – сказав голова СБУ.

“До речі, коли окремі особи почали робити закиди з приводу закриття пропагандистських каналів, я тоді чітко сказав, що свобода слова закінчується там, де починається посягання на державну безпеку України. Так само скажу і тепер. Є тонка грань між протестом і порушенням закону, і її встановлює суд. І він дасть оцінку подіям під Офісом Президента”, – сказав Баранов.

Читайте також:
Як владна більшість ганьбилася на позачерговому засіданні ВР щодо “дверей Банкової”. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна