На Дніпропетровщині поліція відкрила справу за фактом аварії поїзда “Інтерсіті”

 

У Дніпропетровській області поліція відкрила кримінальне провадження за фактом аварії швидкісного поїзда “Інтерсіті” №732 сполучення Київ – Запоріжжя.

Про це повідомила пресслужба поліції.

Провадження відкрили за статтею “порушення правил безпечного руху або експлуатації залізничного, водного або повітряного транспорту”.

“29 березня близько 14:35 у районі селища Славгород Синельниківського району під час руху зійшли з рейок шість останніх вагонів швидкісного потягу “Інтерсіті” № 732 сполучення Київ – Запоріжжя. Наразі вживаються заходи для ліквідації наслідків аварії”, – йдеться в повідомленні.

Унаслідок аварії ніхто не постраждав, причини події наразі невідомі.

У вівторок, 30 березня, в “Укрзалізниці” повідомили, що продовжують ремонтні роботи на пошкодженій ділянці, а між Запоріжжям та Дніпром налагоджений трансфер для пасажирів.

Рух потягів між цими містами тимчасово закритий, а поїзди до/з Маріуполя, Новоолексіївки, Запоріжжя будуть пущені в об’їзд.

Як заявив в.о. члена правління, директор філії “Пасажирська компанія” АТ “Укрзалізниця” Олександр Перцовський, наразі підняли три вагони.

Нагадаємо, напередодні “Укрзалізниця” повідомляла про затримку семи поїздів через сходження з рейок шести вагонів поїзда Київ – Запоріжжя.

Читайте також:
Уряд звільнив Жмака з посади голови “Укрзалізниці”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна