Від коронавірусу померла дружина кіборга Гофмана, який пішов з життя напередодні

 

У понеділок, 29 березня, померла дружина “кіборга” Ігоря Гофмана – Алла Гофман, який напередодні пішов з життя через онкологію.

Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов у фейсбуці.

“Сьогодні пішла з життя від коронавірусу дружина Ігоря Гофмана. Вони пішли обоє з різницею в один день”, – написав Бутусов.

Він надав номер картки “Приватбанку” для допомоги дочці Гофманів, “на якій також турбота про чоловіка, що має серйозні проблеми зі здоров’ям, і двох дітей”:

5168 7422 3887 6910
Гофман Віра Ігорівна

“Все, мій мозок уже відмовляється просто вірити у те, що відбувається. Мама пішла за татом, сьогодні не стало і її.
Дякую всім за підтримку моральну і не тільки. Коронавірус, тепер віримо…” – написала Віра Гофман.

Як писала “Новинарня“, ветеран АТО, “кіборг” Ігор Гофман із позивним “Упир”, який воював у складі 93 омбр, помер від раку горла 28 березня в рідному Кам’янському. За час тривалої хвороби він схуд на 50 кг. Останній тест Ігоря показав позитивний результат на коронавірусне захворювання.

На той час його дружина Алла з діагнозом COVID-19 перебувала у важкому стані в лікарні, тож рідні не сказали їй про смерть чоловіка. Планували повідомити тоді, коли стан жінки покращиться…

Нагадаємо, до війни Ігор Гофман був приватним підприємцем, займався будівельним бізнесом у Кам’янському. ТОВ “Гофман” було зареєстроване на них двох із дружиною.

Читайте також:
На Київщині від наслідків коронавірусу померло подружжя переселенців з Макіївки. Сиротами залишилися 12 дітей

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна