Сирський в Туреччині ознайомився з організацією управління БпАК “Bayraktar”

 

У рамках офіційного візиту до Турецької Республіки, командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-полковник Олександр Сирський відвідав Центр планування та координації польотів Командування армійської авіації Сухопутних військ Збройних сил Турецької Республіки.

Візит тривав у четвер, 25 березня, передає пресцентр Командування Сухопутних військ ЗСУ.

Зазначається, що Сирський відвідав і компанії оборонно-промислового комплексу ASELSAN та ROKETSAN.

“Ми мали можливість ознайомитися з організацією управління БпАК “Bayraktar TB2”. Це саме ті питання, котрі становлять для нас великий інтерес, адже досвід ведення бойових дій показав наскільки важливе та ефективне застосування керованих боєприпасів та використання захищеної системи управління ними”, – цитує Сирського його пресслужба.

Він наголосив, що Україна продовжує пошук найбільш ефективної моделі подальшого забезпечення потреб Збройних сил в ударних безпілотних комплексах за рахунок кооперації турецьких та українських підприємств оборонної промисловості.

Сирський підкреслив, що Україна вже досягла значних успіхів в оснащенні Сухопутних військ сучасною військовою технікою та озброєнням, але вкрай важливо вивчати та впроваджувати успішний досвід застосування новітніх технологій.

Як інформувала “Новинарня“, командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський перебуває з офіційним візитом в Туреччині. 

Читайте також:
Неїжпапа переговорив із командувачем ВМС Туреччини

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна