У Києві зафіксували найбільшу кількість смертей за добу від початку пандемії

 

У Києві за минулу добу кількість смертей через COVID-19 сягнула пікових значень – 49 людей.

Про це на брифінгу в середу, 24 березня, повідомив мер Києва Віталій Кличко. З його слів, це – найбільше число за добу від початку пандемії.

“Ситуація із захворюваністю залишається складною. Кількість хворих на коронавірус у Києві, на жаль, продовжує збільшуватися. 1300 інфікованих виявили в місті минулої доби”, – повідомив Кличко, якого цитує “Радіо Свобода”.

За його словами, до лікарень столиці минулої доби госпіталізували 137 пацієнтів, а також 390 хворих – із підозрою на COVID-19.

Заповненість столичних лікарень, каже Кличко, нині становить понад 74 відсотки, але Київ підготував іще понад 800 ліжок для хворих.

“Загалом у стаціонарах медзакладів столиці сьогодні лікуються 4065 хворих на коронавірус. Із них 39 дітей. 2703 пацієнти – у важкому стані. Кисневу підтримку отримують 3206 людей. Під апаратами ШВЛ – 49 хворих”, – додав столичний мер.

Від початку пандемії у Києві на COVID-19 захворіли 155 336 людей, одужали – 103 122, померли– 3163.

Читайте також:
В Україні – новий негативний рекорд COVID-смертей протягом доби. ІНФОГРАФІКА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна