Посол Британії Сіммонс стурбована загостренням на Донбасі

 

Посол Британії в Україні Мелінда Сіммонс відреагувала на збільшення обстрілів позицій Збройних сил України із боку російсько-окупаційних військ на Донбасі, закликавши Російську Федерацію припинити підживлювати конфлікт.

Про це дипломатка написала в середу, 24 березня, у твіттері.

“Дуже стурбована збільшенням порушень режиму припинення вогню та повідомленнями про втрати серед українських військових. Дотримання режиму припинення вогню є важливим”, – заявила Сіммонс.

Вона додала, що “РФ має припинити підживлювати розпалений нею конфлікт і забезпечити дотримання режиму припинення вогню своїми ставлениками”.

Нагадаємо, наприкінці лютого посол Британії у Києві Мелінда Сіммонс заявила, що дезінформація перетворилася на активну зброю Росії, а в Україні ця зброя свого часу пройшла “випробування”.

Читайте також:
Британія виділить £168 тис. на підтримку українців з окупованого Криму

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна