Ролики про Україну показуватимуть у громадському транспорті Вроцлава

 

У громадському транспорті польського міста Вроцлав почали транслювати відеоролики про цікаві місця України.

Про це у вівторок, 23 березня, повідомила активістка української громади і продюсерка медіапроєкту Ukraїner Наталія Панченко у фейсбуці.

“Відтепер на понад тисячі екранів у 400 одиницях міського транспорту (трамваї та автобуси) жителі цього міста щодня дивляться наші відео Ukrainer po polsku про Україну”, – написала вона.

“От прямо зараз ви читаєте цей пост, а у Вроцлаві хтось, їдучи на роботу чи просто у справах, сидить у міському транспорті й дивиться дорогою ролик про острів Хортиця та музей судноплавства або про село Крива Лука, що на Донеччині, чи про Тустань, або якраз про архітектуру Харкова. Не знаю, який саме ролик в цю мить на екрані. Але він точно про Україну. І він точно не залишить байдужим”, – зазначила Панченко.

Нагадаємо, із жовтня 2020 року аналогічні відеоролики почали транслювати у громадському транспорті Варшави. Угоду про показ роликів підписано між медіапроектом Ukraїner та польською компанією AMS S.A., яка створює та надає відеоконтент для трансляції у громадському транспорті.

Читайте також:
Познань стала першим містом у Польщі, яке відкрило україномовну версію свого сайту

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна