Сирський вирушив з офіційним візитом в Туреччину

 

23 березня стартував офіційний візит командувача Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковника Олександра Сирського до Турецької Республіки.

Про це у вівторок, 23 березня, повідомили в пресцентрі Генштабу ЗСУ.

Зазначається, що в рамках офійного візиту заплановано проведення зустрічі з командувачем Сухопутних військ Збройних сил Турецької Республіки армійським генералом Уміт Дюндаром, а також з міністром національної оборони Турецької Республіки Хулусі Акаром.

“У подальшому заплановано відвідування Центру планування та координації польотів Командування армійської авіації Сухопутних військ Збройних сил Турецької Республіки, передбачено проведення візиту до компаній оборонно-промислового комплексу Турецької Республіки Aselsan A.Ş. та Roketsan A.Ş”, – йдеться в повідомленні.

Відомо також, що під час офіційного візиту генерал-полковник Олександр Сирський відвідає 1 Польову армію Сухопутних військ Збройних сил Турецької Республіки та Національний університет оборони Турецької Республіки.

Читайте також: 
Міністр оборони Туреччини зустрівся з Тараном та Зеленським: про що говорили

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна