Укрзалізниця обмежить висадку й посадку в “червоних зонах”

 

“Укрзалізниця” обмежуватиме висадку/посадку в “червоних зонах” виключно за рішенням Державних або регіональних комісій – автоматичного транспортного локдауну по Києву не буде.

Про це в понеділок, 22 березня, інформує пресслужба “Укрзалізниці”.

Так, обмеження вводитимуться окремими рішеннями відповідних комісій по кожному регіону, а не автоматично за фактом потрапляння до переліку “червоних зон” за рішенням МОЗ.

Це означає, що чинний розклад руху наразі залишається без змін. Тому жодних обмежень висадки/посадки по Києву, Одеській та Сумській областях не відбудеться до того, як Державна або регіональні комісії не ухвалять свої рішення, попередньо зваживши всі фактори ризику у зв’язку з потенційною масштабною зупинкою транспорту.

Рішення по Києву очікується до кінця дня 22 березня.

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров’я оновило розподіл на карантинні зони, згідно з яким до “червоної” зони епіднебезпеки віднесли Київ та сім областей.

Читайте також:
В Україні число померлих від COVID-19 з початку пандемії перевищило 30 тисяч. ІНФОГРАФІКА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна