У Миколаєві створюють мурал з Ольгою Шарій, – ЗМІ

 

У центрі Миколаєва по вулиці Соборна, 13 створюють мурал із зображенням жінки, яка схожа на дружину проросійського пропагандиста Анатолія Шарія Ольгу.

Як пише в понеділок, 22 березня, миколаївське видання Nik.Life, малюнок на стіні планують відкрити 25 березня – з нагоди дня народження Ольги Шарій.

“Ідея муралу полягає в зображенні успішної української жінки… Користь для міста в тому, що це дуже яскравий малюнок. Місто оживає з такими роботами. Кожен мурал в Європі вважається пам’яткою”, – прокоментував для журналістів один із авторів малюнку Дмитро.

Художники не конкретизували, про кого саме йдеться. Вони наголошують на тому, що малюнок жінки на стіні – “збірний образ”.

За даними миколаївських журналістів, йдеться саме про Ольгу Шарій. Вона, нагадує ЗМІ, в 2020 році очолила рейтинг успішних жінок України за версією журналу “Фокус”.

Зазначається, що малюнок на стіні замовив регіональний осередок “Партії Шарія”. Втім, політсила не підтвердила і не спростувала це для журналістів.

Не вдалося медійникам зв’язатися і з департаментом архітектури міської ради.

Фото: Nik.Life

Читайте також:
За два тижні до нападу Лємєнову погрожувала дружина Шарія, – правозахисниця

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна