З Дніпра до київського шпиталю доставили сімох поранених і хворих військових

 

З Дніпра санітарним літаком Ан-26 планово евакуювали до Києва сімох хворих і поранених військовослужбовців, які потребують спеціалізованого лікування.

Літак прибув на військовий майданчик аеродрому “Бориспіль” у п’ятницю, 19 березня. Потім армійців перевезли до військового шпиталю.

Зазначається, що після евакуації з району проведення операції Об’єднаних сил військові проходили лікування в Дніпрі, де військові й цивільні медики стабілізували їхній стан і підготували до наступного етапу надання медичної допомоги в Києві.

“Сьогодні відбулася аеромедична евакуація сімох пацієнтів — двох поранених, двох травмованих і трьох хворих. Всіх їх направили до госпіталю у місті Києві”, – цитує начальника медичної служби Військово-медичного клінічного центру Східного регіону Анатолія Іващенка “Армія.Інформ”.

За його словами, всі семеро військовиків перебувають у стабільному стані, їм надана кваліфікована медична допомога, проведені необхідні хірургічні втручання. Пацієнти підготовлені до подальшого лікування та реабілітації.

Читайте також:
До Дніпра авіацією доставили двох поранених на фронті військових

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна