Президент Литви Науседа передав для українських воїнів “ловця дронів”

 

Президент Литви Гітанас Науседа під час зустрічі в Посольстві Литовської Республіки в Україні передав головнокомандувачу Збройних сил України, генерал-полковнику Руслану Хомчаку “ловця дронів”.

Про це в четвер, 18 березня, повідомили на фейсбук-сторінці Науседи.

“Сьогодні разом із представниками КАМ ми подарували українським воїнам нейтралізатор дронів. Мені дуже приємно, що так званий “ловець дронів” литовського виробництва підвищить безпеку українських військових!” – мовиться в дописі.

Також головнокомандувач ЗСУ, генерал-полковник Руслан Хомчак зустрівся з делегацією Литовської Республіки на чолі з Міністром національної оборони ЛР Арвідасом Анушаускасом.

Під час зустрічі українська сторона ознайомила гостей з безпековою ситуацією в районі проведення ООС та воєнно-політичною обстановкою поблизу кордонів України.

Нагадаємо, литовський лідер Гітанас Науседа 18-19 березня перебуває з офіційним візитом в Україні. На завтра запланований його виступ у Верховній Раді.

Читайте також:
“Я прибув до вашої країни зі звісткою дружби”: президент Литви Науседа виступив у Раді українською

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна