ДШВ під Кримом відпрацювали відбиття нападу повітряного десанту противника

 

Під час заходів бойової підготовки з особовим складом підрозділів Lесантно-штурмових військ, які виконують завдання на Херсонщині поблизу Криму, провели тренування з відбиття нападу повітряного десанту умовного противника.

Про це в середу, 17 березня, інформує служба зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України.

Як наголосив командувач Об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв, такі заняття з підрозділами протидесантного резерву відбуваються щотижня та спрямовані на підтримання навченості та злагодженості військовослужбовців, які несуть бойову службу на півдні України.

Фото: пресцентр 95 бригади

“Цього разу після надходження раптового сигналу воїни-десантники спільно з групою вогневої підтримки швидко здійснили марш, відбили та зупинили наступ углиб нашої території сил та засобів десанту умовного противника, а також просунулись на панівні висоти та зайняли оборону”, – повідомив Наєв.

За словами командувача, незабаром, згідно з планом бойової підготовки, десантники братимуть участь у тренуваннях із залученням інженерних підрозділів, артилерії та армійської авіації.

Як інформувала “Новинарня“, авіація та ДШВ на “кримському” напрямку відпрацювали знищення морського десанту противника. 

Читайте також:
Симетрична відповідь Росії: Наєв анонсував масштабні навчання ДШВ під Кримом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна