В ОРДЛО готують медзаклади до посиленого режиму роботи й виписують легко хворих осіб з лікарень

 

Російська окупаційна адміністрація на території Донеччини та Луганщини готує медзаклади для роботи в посиленому режимі та виписують легко хворих осіб з лікарень.

Про це в п’ятницю, 12 березня, повідомили в Головному управління розвідки Міноборони України.

“Окупанти готують медичні установи до роботи у посиленому режимі: з території російської федерації завозяться запаси медичного майна, обладнуються додаткові лікувальні палати, здійснюється дострокова виписка легко хворих осіб”, – йдеться в пресрелізі від ГУР.

Вже традиційно у ГУР додали, що Росія продовжує підвищувати бойову готовність своїх військ.

“Цього тижня противником проведені командно-штабні тренування з приведенням у вищі ступені бойової готовності з’єднань і частин першого та другого армійських корпусів. У ході тренувань особливу увагу було приділено організації взаємодії між органами військового управління армійських корпусів та об’єднаних тактичних формувань інших силових структур російських окупаційних адміністрацій”, – додали в пресцентрі ГУР.

Читайте також:
Росія завезла на Донбас звукометричні комплекси артилерійської розвідки, – ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна