На півдні України воїни ЗСУ тренуються протидіяти диверсіям. ВІДЕО

 

На межі з тимчасово окупованою територією АР Крим триває операція угруповання військ, яке підпорядковане Командуванню Об’єднаних сил Збройних сил України.

Про це в четвер, 11 березня, повідомляє пресслужба командування Об’єднаних сил ЗСУ.

Підрозділи, що утримують позиції на півдні України, щодня вдосконалюють свої вміння та навички під час проведення занять з бойової підготовки, тренувань та навчань.

“Головною метою даних заходів є підвищення рівня взаємодії Збройних Сил зі всіма складовими сил безпеки та оборони України. В першу чергу це стосується організації заходів з протидії диверсіям на потенційно небезпечних об’єктах інфраструктури”, – зазначив командувачу Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв.

За його словами, тренування відбуваються в умовах, наближених до бойових, як вдень, так і вночі.

Наєв також запевнив, що злагоджені дії, швидке реагування на зміни в обстановці, демонструють здатність підрозділів ЗСУ до пошуку та знищення диверсійно-розвідувальних груп умовного противника в районі виконання завдань за призначенням.

Читайте також:
На півдні України відбулись тренування протидиверсійного резерву. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна