Адвокати кажуть, що Банкова дала вказівку СБУ сфабрикувати справу проти Порошенка

 

Офіс президента Зеленського поставив завдання СБУ сфабрикувати чергову справу проти Петра Порошенка.

Із такою заявою виступив на брифінгу в агентстві “Інтерфакс-Україна” в четвер, 11 березня, адвокат п’ятого президента Ілля Новіков.

З його слів, зараз в офісі генпрокурора шукають того, хто зголоситься підписати підозру.

“Зараз, за нашою інформацією, СБУ доручено в короткі терміни знайти щось на Порошенка. Це добре перегукується з тезами, озвученими офісом президента у нещодавньому інтерв’ю прессекретарки Мендель. Це повністю збігається з тим, що ми бачимо у поведінці і СБУ, і офісу президента, і офісу генпрокурора”, – сказав Новіков, якого цитує пресцентр “Європейської солідарності”.

“Офіс президента активно шукає в Офісі Генпрокурора того, хто піде на співпрацю з ними і піде на підписання підозри Порошенку. Тому що після всіх подій 2019, і особливо 2020 року бажаючих робити це очевидно не так багато, як раніше”, – додав Новіков.

Як інформувала “Новинарня“, НАБУ закрило справу проти Порошенка за заявою Кузьміна.

Читайте також:
У ДБР вважають, що Порошенко публічно закликав до повалення самого себе, – адвокат Головань

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна