“Канал Медведчука” заявив про блокування трансляції на YouTube

 

Журналісти каналу “112 Україна”, який потрапив під санкції, заявили про блокування на платформі YouTube.
Канал запевняє, що популярний відеохостинг заборонив каналу вести трансляції на платформі.

Про це заявив у п’ятницю увечері, 5 березня, інший підсанкційний канал “NewsOne”.

В NewsOne заявили, що YouTube нібито не витримав тиску Зеленського, тому заблокував трансляцію.

В ефірі нового каналу журналістів Медведчука під час виступу експрем’єр-міністра Миколи Азарова з’явився напис, що Youtube заблокував трансляцію “112 Україна”, пише “Українська правда”.

Зазначимо, що канал “112 Україна” з платформи YouTube не видалений, але на ньому зараз відсутня пряма трансляція. Водночас залишаються доступними архівні відео.

Як інформувала “Новинарня“, ввечері 2 лютого президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради нацбезпеки і оборони щодо запровадження санкцій щодо соратника Віктора Медведчука – нардепа від “ОПЗЖ” Тараса Козака та щодо групи телеканалів із “пулу Медведчука”, які транслюють російську пропаганду – “112 Україна”, NewsOne, ZIK. Підставою для цього став закон України “Про санкції” та постанова Верховної Ради від 4 жовтня 2018 року (№9157).
Після 23-ї години оператори кабельних мереж почали відключати трансляцію цих каналів.

3 лютого в посольстві США в Україні заявили, що Штати підтримують Київ щодо протидії “зловмисному впливу Російської Федерації”.

Водночас у Кремлі засудили санкції президента України проти телеканалів з орбіти кума Володимира Путіна, нардепа від “Опозиційної платформи – За життя” Віктора Медведчука.

Читайте також:
Україна звернулася до YouTube, щоб закрити ще й там NewsOne, ZIK і “112 канал”

Санкції щодо каналів Медведчука готували таємно, бо в Україні шалена агентура РФ, – Данілов

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна