Доба ООС: окупанти з гранатометів обстріляли район Водяного

 

Протягом минулої доби, 2 березня, в районі проведення операції Об’єднаних сил збройні формування Російської Федерації один раз порушили режим припинення вогню. 

Про це інформує пресцентр штабу ООС у ранковому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”, неподалік населеного пункту Водяне, що на Приазов’ї, окупанти відкривали прицільний вогонь із автоматичних станкових і протитанкових гранатометів.

Втрат і поранених серед захисників немає.

Також поблизу селища Жовте, неподалік міста Щастя, було зафіксовано проліт ворожого БПЛА з перетином лінії розмежування, який вчасно було подавлено засобами РЕБ

У штабі наголосили, що “основною метою дій російсько-окупаційних військ залишається провокування Збройних сил України на відкриття вогню у відповідь з подальшим звинуваченням у порушенні режиму припинення вогню”.

Українська сторона СЦКК повідомляє про грубі порушення з боку збройних формувань РФ та її найманців, про що йдеться у Звіті СММ ОБСЄ від 2 березня.

Читайте також:
Окупанти на Донбасі проводять інтенсивні тренування біля лінії зіткнення і укріплюють свої позиції, – розвідка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна