ОСи біля Щастя подавили ворожий безпілотник

 

Протягом поточної доби, 2 березня, обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил й надалі контрольована українськими воїнами, водночас збройні формування Російської Федерації продовжують порушувати режим припинення вогню.

Про це інформує пресслужба штабу операції Об’єднаних сил.

“Поблизу селища Жовте, неподалік міста Щастя, було зафіксовано проліт ворожого БПЛА з перетином лінії розмежування, який вчасно було подавлено засобами РЕБ. На всій лінії розмежування сторін спостерігалася тиша”, – йдеться у повідомленні.

Як інформувала “Новинарня“, у Вінницькому національному технічному університеті влітку розпочнеться підготовка офіцерів запасу за спеціальністю “Бойове застосування військових частин і підрозділів безпілотних авіаційних комплексів оперативно-тактичного, оперативного, стратегічного класів”.

Читайте також:
Окупанти на Донбасі проводять інтенсивні тренування біля лінії зіткнення і укріплюють свої позиції, – розвідка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна